| Uzm.Psikolog Füsun Budak | |
| |
|
| << Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj |
|
cazibe
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 21-Mayıs-2009 Saat 10:10 |
|
cok uzuldum asengoz Allah yardımcın olsun
bende esımın aılesı tarafından cok sey yasadım ama esım benım yanımda oldu bırazcıkta olsa yanımdaydı benım de cıglıklarımı duymadıgı zamanlar olmadı dıl oldu ama napalaım ınsanlar bazen bole seyler yasamak zorunda kalıyo...bende 6 senelık evlıyım bı tane oglum var 4 yasında sımdı 2.cocuguma hamıleyım dun ogrendık esım de cok sevındı cok mutlu olduk..ınşşş senınde cocugun olunca hersey duzelır..kendıne dıkkat et
|
|
|
maaleseff
|
|
|
|
|
ceyla
Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2009 Saat 01:02 |
|
selamlar arkadaşlar yazdıklarınızı okudum selvicim insanlar neden mutlu olamıyorlar biliomusun?? 3.kişiler yüzünden tabii bu 3,kişilerden evliliği korumak yine çiftlere düşüyor ama koruyamıyosa evlilik tek tarafa yükleniosa onlar zaten çift olamıyorlar anlayamıyorum neden evlilikler hep 3.kişiler yüzünden sonlandırılıyor neden ekekler evliliğine ailesine sahip çıkamıorlar neden ailesiyle anne baba arasındaki dengeyi sağlayamıyorlar gerçekten çok üzülüyorum benimde aynı şeyler yüzünden evliliğimi 9. ayında bitirmek zorunda kaldım üstelik 7 aylık hamileydim bilmiyorum sorunmu bendeydi yoksa karşımdaki insan anne babsı ve ailseni korumaktan aciz cesaretsiz bir adammıydı????????????
|
|
|
|
|
nihal38
Moderatör
|
![]() Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2009 Saat 11:29 |
|
bazen duymak istemediğimiz şeyler aslında zamanında söylendiğinde daha az acı verir ve boşa geçen zamanada yanmamaış oluruz.. |
|
|
her bitiş yeni bir başlangıçtır..
|
|
|
|
|
selvi
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2009 Saat 14:14 |
|
Merhaba ceyle nerelerdesin uzun zamandır?Senin evliliğinin bitmesine aile sebep oldu malesef ama eşinin buna izin vermemesi gerekiyordu.Zaten eşler bir çaba göstermediği için bitiyor çoğu evlilikler.Hiçbir kadın mutlu giden evliliğini bitirmez.Mutlaka biryerde bir sorun vardır.Allah hepimizin yuvasına huzur mutluluk versin.
|
|
|
|
|
derya
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2009 Saat 18:13 |
|
Bu yazılanların hepsini okudum... Üstelik dehşet içinde okudum..Çünkü ben hiç evlenmedim ve bu okuduklarım beni daha da korkutuyor...Yok mu hiç mutlu olan, evlilikler hep böyle mi? Hayatla mücadele, eşinin ailesiyle mücadele, çocuklar, aldatılmak, anlaşamamak vs.vs........
|
|
|
|
|
cazibe
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2009 Saat 19:55 |
|
hayır derya guzel yanlarıda var tabıkı bız cahıl ınsanlarız hatalarımız olucak tabıkı bu cahıllıkler bızı tecrube sahıbı yapıcak inşş..ole kotu dusunme bende dusunmuyorum 4 yasındakı oglum ve karnımdakı 1 aylık canla hayatıma devam edıyorum edıcemde inşş.eşimi cok sevıyorum ama bazen sorunlar yasıyoruz oda benı sevdıgı halde bırbırımızı uzuyoruz ama 3.kışıler tarafından
|
|
|
maaleseff
|
|
|
|
|
cazibe
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2009 Saat 19:56 |
|
aminnnn inşşş
|
|
|
maaleseff
|
|
|
|
|
Uzm.Psik.Füsun
Moderatör
|
![]() Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2009 Saat 19:58 |
|
Hayatın içinde olduğu kadar evliliğin içinde de iniş çıkışlar yaşanabilir.
|
|
|
|
|
cazibe
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2009 Saat 20:00 |
|
bu iniş cıkışlar ne zaman son bulur.bı tavsıyenız varmı lutfen? ınsan yoruluyo artık
|
|
|
maaleseff
|
|
|
|
|
selvi
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2009 Saat 21:14 |
|
Merhaba derya üzgünüm ama burası sorunu olan kişilerin buluştuğu yer sen buraya bakma herkes mutsuz olacak diye bir şey yok etrafımızda mutlu olanda var ama bu sitede yok galiba
|
|
|
|
| << Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|