| Uzm.Psikolog Füsun Budak | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
duysalx5
Yeni Üye
|
![]() Konu: aldatıldımmıGönderim Zamanı: 15-Temmuz-2010 Saat 04:28 |
|
eşimle 7 yıldır tanışıyoruz iyi giden evliğimiz vardı bebeğimiz oldu herşey altüst oldu birden.eşimin annesi geldi kaldı 2 ay bizde.onunla pek anlaşamıyom annesi gittikten sonra aramız dahada kötü oldu.bana anneme kötü davrandın bende senden soğudum dedi.eve gec gelmeler başladı bana durupdururken bağrmalar en ufacık bi konunda azarlıyor beni.sanki eşi değilim düşmanıyım onun.şühpelenmeye başladım birimi var diye hayatında sonra eşimin tel ayrıntılarını gördüm bi nr.hep msj laşma vardı gecede vardı.ama görüşme görünmüyo cünkü 2 de kamu hattı olduğu için.ardım nr.bayan cıktı konşdum onunla eşine sor dedi abana hep.sonra eşim ona seniz yaşıyamam ben eve geciyorum demiş.bunu sordum aramızda bişeyyok kursdan arkadaşım dedi bana destek oldu aramızı acma geldüzeltmek için diyo.yok karına şöyle davran yok böyle.bu cok sacma geliyo bana.yardımınızı bekliyom
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|