psikoloji forum
   Bülent Budak     Füsun Budak     Messenger Danışma      Telefon Danışma        E-Mail Danışma
                                       Uzm.Psik.Dan.Bülent Budak             Uzm.Psikolog Füsun Budak        psikoloji       psikoloji       psikoloji     psikoloji         
  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş

Uzm.Psikolog Füsun Budak
 BB Psikolojik Danışmanlık Forumu | UZMAN BÖLÜMÜ | Uzm.Psikolog Füsun Budak
Mesaj icon Konu: Aldatılmak mı,aldanmak mı? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   6
Yazar Mesaj
GAMZELİM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 107

Alıntı GAMZELİM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasım-2009 Saat 16:59
Smile.....................
sayın ikarus......

ne güzel o zaman... ne mutlu size.........

bence bu konuyu burada kapatalım.....siz benim yazdıklarımı anlamamaktasınız...tabi kendinize göre haklısınız...çok hassas olduğunuz bir konu...benim yorum yapmam bile hata aslında..benim sizi anlama lüksüm olamaz değilmi....yaşayan bilir.......size göre ben uzaktan davulun sesi hesabı atıp tutuyorum...inanın size kendimi ıspatlayacak değilim....ama aldatılma sadece eşler tarafından olmuyor ne yazıkki.....uğruna canınızı vermekte şüphe duymayacağınız insanlarda sizi aldatabiliyor.....ve önemli olan herşeye hazırlıklı olup, kabullenip, yeni bir hayata merhaba diyebilmek....tabiki elinizden geleni yaptıysanız......sanırım aynı frekansta değiliz....boşverelim karşılıklı anlatımlarıda, ortak ve bilgilendirici konularla bilgi dağarcığımızı genişletelim....

herşey insanlar için..........

Allah beterinden korusun.........

GAMZELİM:)
IP
İkarus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 453

Alıntı İkarus Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Kasım-2009 Saat 21:04

Sayın Yalnız 34 hanımefendi.
...inanın size kendimi ıspatlayacak değilim.... Buyurmuşsunuz

Siz de inanın ki, burası sınav salonu değil, sizden kimse kendinizi isptlamanızı istemedi.Konuyu kapatma isteğinize gelince, bu zaten çok önce açılmış bir konu,istemiyorsanız yazmazsınız.Ayrı frekanslar ve anlaşılamama  konusundaki hassasiyetiniz ise gereksiz. Burada herkes düşündüğünü ve hissettiğini yazıyor, illaki anlaşılmanız yada aynı frekansta olmanız gerekmiyor.Aksi takdirde ''beni bir tek sen anladın sende yanlış anladın'' kıvamında yazışmalar sürer gider.İyisimi siz anlaşılmayı beklemeden,frekans ayarlarıyla oynamadan, doğru bildiklerinizi yazmaya devam edin.
   sağlıkla kalın.
En güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımız.
Ve sana söylemek istediğim en güzel söz:
Henüz söylememiş olduğum sözdür...!!!
IP
GAMZELİM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 107

Alıntı GAMZELİM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Kasım-2009 Saat 13:13
Smile...............

ben size ne diyorum siz nekadarda gereksiz laflar sarfediyorsunuz.....

sizi kendi halinize bırakıyorum.....

bana yönelik tek bir söz bile yazmazsanız sevinirim....

anlamak istediğiniz gibi anladığınız için herşeyi, yine malesef beni anlamayacaksıznız....

boşa harcayacak zamanım yok....

kesinlikle karşı cvp istemiyorum...

söylenecek çok söz var ama anlayana.....

Allah yolunuzu açık etsin.....

bu arada yalnız 34 değil......

yalnızım034....dikkatli okuyun.....

GAMZELİM:)
IP
İkarus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 453

Alıntı İkarus Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Kasım-2009 Saat 09:47

Bir çoğumuzun başına gelmiştir,aldanmak.Eş aldatır,iş aldatır,göz aldatır,bazen beyni aldatır insanları.
   Güven aldatır insanları,aslında hiç kimseye, hiçbirşeye,hatta organlarımıza bile fazla güvenmemek gerekir. 
   Aldanmaların en kötülerindendir,insanın beynine aldanması.Beyni bir kez başladımı, insanı aldatmaya,ne söylemek istediğini anlatabilirsin,ne anlarsın,anlatılanı.Karışır sapla saman birbirine.
   Kimsenin aldanmaması dileğiyle.
En güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımız.
Ve sana söylemek istediğim en güzel söz:
Henüz söylememiş olduğum sözdür...!!!
IP
<< Önceki Sayfa   6
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma