psikoloji forum
   Bülent Budak     Füsun Budak     Messenger Danışma      Telefon Danışma        E-Mail Danışma
                                       Uzm.Psik.Dan.Bülent Budak             Uzm.Psikolog Füsun Budak        psikoloji       psikoloji       psikoloji     psikoloji         
  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş

Uzm.Psik.Dan.Bülent Budak
 BB Psikolojik Danışmanlık Forumu | UZMAN BÖLÜMÜ | Uzm.Psik.Dan.Bülent Budak
Mesaj icon Konu: Elele Dergisine yazdım Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
uzman
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 484

Alıntı uzman Cevaplabullet Konu: Elele Dergisine yazdım
    Gönderim Zamanı: 30-Ağustos-2008 Saat 11:08
Elele Dergisi Eylül Saysına yazdım "Erkek Oyuncakları"
"Her Davranışın ardında bir duygu vardır"
Erkek oyuncakları çıldırtıyor!
İphone,Blackberry gibi erkek oyuncakları yaygınlaştığından beri hiçbir ilişki eskisi gibi değil!Kadınlar,bu teknoloji harikası telefonlara eşleri ile aralarına giren kara kedi olarak bakıyor.Erkeklerse işlerini her yerde halledebilmekten memnun.Peki kim haklı?

Bu konudaki en büyük sorun;eşlerin sürekli teknolojik aletler kullanması değil,ilginin başka bir yere odaklanması.Kadınlar için üç kriter vardır;olduğu gibi kabul görmek,ilgi görmek ve beğenilmek.Bunlardan biri yoksa kriz çıkar.
İlişkilerde bu tip sorunlar yaşanıyorsa çözüm şikayetle değil empati kurarak sağlanmalı.Önemli olan birlikte geçirilen sürenin uzunluğu değil,kaliteli olması.Futbol,halı saha maçları ya da telefonlar!Bunun ismi ne olursa olsun,sorun hep aynı.Erkekler anlaşılmadıklarını düşünerek kendilerine bir kaçış yolu arıyorlar.Kadınların yaptığı en büyük hata;tek bir erkeğe odaklanmaları.Bu yüzden de aşırı kıskançlık ve yüklemeler yaşanıyor.Kendi sosyal hayatlarını zenginleştirip,kendileriyle ilgilenmeliler.Hayat görüşlerini yeniden organize ederek işe başlayabilirler... 
IP
GarbaGe
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 738

Alıntı GarbaGe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ağustos-2008 Saat 22:50

kadınlar da erkekler kadar teknolojiye ilgi duysa eminim birbirimizin yüzünü göremezdik aynı evin içinde..ama dediginizde haklısınız...kadınların sohbetlerinde genelde her 10 cümleden birinde ya eşleri ya da erkek arkadaşları vardır..kendime bakıyorum da gerçekten hiçbir şey bir erkeğin tatlı bir tebessümünden ya da güzel bir sözünden daha fazla mutlu etmiyor beni de..ama dünyayı erkeklerin varlığından ibaret bir cennet gibi algıladıgımı söyleyemem...çevremde olup biten her şeyi elimden geldigince takip eder ve okurum..begenilmek,ilgi görmek, benim elimde olan şeyler...elimde olmayanlara ulaşabilmek önemlidir benim için..

IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Saglik ve Tip